Контактирајте нè +389 71 232 117

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
elektroon_2020@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Лидер во индустријата за електрични услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 
 
 
 
 

За нас

 
 

Нудиме голем број електричарски услуги за домашни и комерцијални објекти по фер цена.

 
 
 
 
 
 
 
Квалификувани електричари
 
 
 
 
 
 
 
 
24/7 поддршка
 
 
 
 
 
 
 
 
Брзина и квалитет
 
 
 
 
 
 
 
Електро-он 2020, достапни за Вас 24/7
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашата East Gate приказна

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме?

 
 
 
 

Услуги

 
 
 
Електрична инсталација
 
 
 
 
Сервис и одржување
 
 
 
 
Проценки за електрична безбедност
 
 
 
 
 
 
Надградба на разводната табла
 
 
 
 
Надградби на панели
 
 
 
 
Електрични соларни панели
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите вештини

 
 
 
 
 

Професионална услуга

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Достапни сме 24/7*

 
 
 
 
Услугата се наплаќа двојно по 16 часот
 
 
 
 
 
 
 

Инспекција и тестирање

 
 
 
 
Услуга за електрично тестирање за корисници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти